TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 31. 12. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

annmenki

Původní Sebekoučink

20 %
0 kg 4.9 kg

Již zhubnuto: 1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 244
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133268.07 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

annmenki

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak jsme se seznamovaly

06. 01. 2015

Ona je Zuzana občas plačtivý údolí a plyne to z toho, že není, kdo by ten potok slz zastavil a řek, hele proč pláčeš ty hloupá, vždyť tu na tom světě nejseš vůbec sama, a na tu Milku se vykašli, vždyť je to jen hloupá kráva fialová. No, není tu nikdo takovej, a protože ta branka, kterou se člověk provlíká do života, se pomalu,ale jistě zavírá, je to dvojnásob smutný, o to žádná.  Tak si hoď holka něco na sebe a jdeme seseznamovat na místo, kde se nacházej páni, pro který budeš sexy a k sežrání, jen si vybrat.

Zuzana se zprva na ty náhrobky nechtěla ani podívat, ale když jí padlo oko na pana ředitele Zavářku Bohumíra, statnýho fešáka, kterýho to skolilo v nejlepších letech, zjihla a byla z toho málem láska na první pohled, kdyby nebylo paní Boženy, jeho zákonité manželky,která se na Zuzanu zpoza věčnosti dívala tak ošklivě, že bylo rázem jasný, že to s panem Bohumírem neklapne.

Majitel koloniálu Josífek Konečný by stál jistě za hřích, kdyby ovšem nebyl o dva roky mladší, a v tomhle je Zuzana ze starý školy, muž musí bejt prostě v rodině ten starší, zkušenější, silnější, rozumnější, jeden se o něj musí opřít, když je to třeba, a pokud jednomu teče mléko po bradě, jaká to může bejt asi domácnost?

Věnceslav Zatloukal byl sice vysokoškolský učitel a jednomu by poskočilo srdce, když by na něj upřel ty svý uhrančivý kukadla, ale měl dost málo vlasů, a to je kámen úrazu, neb Zuzana říká, třeba i čerta, jen nesmí mít hlavu jak to koleno.

On je ten náš obecní hřbitůvek pěkně velkej, a tak tam Zuzana naběhala podle krokoměru celejch 4,21 km, než se konečně u jednoho náhrobku zastavila a od toho se už neodtrhla. Pěknej, co, jo, jo, pěknej, asi i zámožnej, co, jo, to jo, pokud to tedy neprohrál v kartách, to víš, oficír,  já ti nevím, není ten věkovej rozdíl moc velkej, co tě nemá, ročník 1895 byl prý ten úplně nejlepší, to ti řekne, holka, každej znalec, v tom roce se rodili samí fešáci, těm císařský uniformy sedly jak ulitý.

Člověk by měl poznat, kdy je přebytečnej,tak jsem zařadila zpátečku a Zuzana tam pak ještě nejméně hodinu stála a tiše si s Oliverem povídala; o čem to bylo, to mi neřekla, ale u večeře měla takovej pokojnej výraz a té krávy Milky si ani nevšimnula.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 01. 2015 12:21
Nechtěla by se jít seznamovat někam jinam? Na hřbitově s ní nikdo tu čokoládičku neprobere..

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři